dilluns, 27 d’octubre del 2014


"LA MÚSICA DEL SILENCIO", Patrick Rothfuss

Plaza & Janes Editores


No. No és «el tercer llibre». Haurem de seguir esperant-lo, perquè Patrick Rothfuss l'està escrivint i revisant intensament, i vol que li quedi perfecte. I com sabem que així serà, i que l'espera haurà valgut la pena, tindrem paciència. Però mentre esperem la conclusió de la seva aclamada trilogia, ens arriba "La música del silencio", una novel·la curta que se suma a la història de Kvothe i el món de "El nombre del viento" i "El temor de un hombre sabio".

Auri és un dels personatges més populars i rodejats de misteri que apareixen a "El nombre del viento" i "El temor de un hombre sabio". Fins ara, la coneixíem a través de Kvothe. "La música del silencio" ens permetrà veure el món a través d'Auri i ens donarà l'oportunitat d'aprendre el que fins ara únicament se sabia d'ella...

Una història lírica, evocadora, sugestiva i rica en detalls, protagonitzada per un dels personatges més estimats de les aclamades novel·les de Patrick Rothfuss. Una novel·la curta que llança una mica més de llum a la història de Kvothe i l'univers de "La Crónica del Asesino de Reyes". "La música del silencio" és una mostra més del brillant talent de Rothfuss com a narrador.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada